fbpx

Finum Accountants heeft een sterke klantenbasis, al kijken we steeds vooruit: hoe kunnen we kwalitatief groeien en op welke manier kunnen we dat doen? Opvallen onder onze doelgroep is belangrijk en als we dat op een ecologische manier kunnen...nog beter!

Een relatiegeschenk mét nut

In het kader van ons partnership met de JCI Antwerpse Jonge Ondernemer 2020-2021, de awardshow voor de sterkste jonge ondernemer uit het Antwerpse, konden we iets in de giftbox steken. Deze wordt verstuurd naar heel wat ondernemende mensen, ideaal om op te vallen. 

Uiteraard lag de lading balpennen, schrijfblokken en flyers klaar van andere partner (hun goed recht natuurlijk), al willen wij ook anders zijn dan de rest.

Niet alleen tijdens het huidige thuiswerken (maar ook op kantoor), is een onderzetter (voor een tas thee, koffie, frisdrank of water) altijd handig. Eens iemand zo'n tool thuis heeft, wordt deze quasi altijd gebruikt. Daarom hebben we met Finum Accountants een opvallend relatiegeschenk laten maken, op een ecologische manier.

Deze onderzetters zijn gemaakt uit kurk én dragen ons logo: zo vallen we op en houden we rekening met het milieu (double win).

En wat gaan we hier nu mee doen?

De eerste aantallen worden volgende week verspreid tijdens de JCI awardshow, de andere exemplaren worden in de komende periode goed ingezet. Kom je bij ons op bezoek of komt onze collega - corona-proof - even langs? Vraag er zeker naar ;-).

  • Finum Accountants relatiegeschenk