fbpx

Nieuws

Dankzij de Finum Academy, blijven onze collega's een leven lang (bij)leren. In combinatie met het bijwonen van opleidingen en seminaires, kunnen we zo alle nieuwigheden en veranderingen in onze sector vlot opvolgen.

Als financial coach is het belangrijk dat we up-to-date blijven, met alle nieuwigheden en veranderingen in onze sector (want ja, er durft wel eens iets te wijzigen ;-) ). Daarom hebben we, voor onze collega's, de Finum Academy opgericht.

Finum Accountants blijft groeien en om onze balans ook onder controle te houden, zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor het kantoor in 's Gravenwezel. Ben jij er klaar voor?

Finum Accountants heeft een sterke klantenbasis, al kijken we steeds vooruit: hoe kunnen we kwalitatief groeien en op welke manier kunnen we dat doen? Opvallen onder onze doelgroep is belangrijk en als we dat op een ecologische manier kunnen...nog beter!

Finum Accountants, full time accountant en financial coach, heeft twee kantoren in de Antwerpse regio: centrum Antwerpen en ’s Gravenwezel. Door de sterke groei van het afgelopen jaar, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s en starten ze een wervingscampagne.

Finum Accountants blijft groeien en daarom zijn we, voor ons kantoor in Antwerpen, op zoek naar een nieuwe collega.