fbpx

Dankzij de Finum Academy, blijven onze collega's een leven lang (bij)leren. In combinatie met het bijwonen van opleidingen en seminaires, kunnen we zo alle nieuwigheden en veranderingen in onze sector vlot opvolgen.

Finum AcademyBlijvend (bij)leren is essentieel

Het is belangrijk om over de verschillende factoren in onze vakgebieden bij te leren. Het is belangrijk voor elke onderneming, dus onze collega's hebben vanaf nu de mogelijkheid om (virtueel) bij te leren, waar de combinatie video - testing centraal staat.

Op deze manier kunnen zijn dit inplannen wanneer het best past voor hen, en zo hebben we ook de garantie dat onze klanten het beste advies zullen krijgen.

Het blijvend (bijleren) is essentieel in ons beroep, daarom dat we bij Finum Accountants vanaf nu de Finum Academy hebben. 


En wat doen we hier nu mee doen?

Onze collega's delen videos en keynotes. In combinatie met een 'fysieke' bijscholing, hebben we zo een breed aanbod voor onze collega's om zichzelf te laten bijleren.

Getriggerd door het bovenstaande?

Voor het kantoor in 's Gravenwezel, zijn we nog steeds op zoek naar een toffe collega, die de dossiers van onze fantastische klanten mee kan beheren. Wil jij ook levenslang bijleren? Dan ben je bij Finum Accountants op de goede plek. 

Wat mag je bij ons verwachten? Dat hebben we samengevat in 1 artikel, klik op de knop hieronder!

Collega gezocht