fbpx

Finum: 1 team, 2 locaties

Op onze locaties in Antwerpen en Schilde bundelen onze 11 experts hun kennis en ondersteuning op het gebied van boekhouding en accountancy.

Beide accountantskantoren zijn in Antwerpen en daarbuiten geen onbekende. Hun persoonlijk advies en integere aanpak zitten daar zeker voor iets tussen. Finum is al vele jaren actief in het begeleiden van (internationale) kmo's en grote ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer in regio Antwerpen. 

Eind 2018 verhuisde het Antwerpse kantoor naar een nieuwe locatie in de Quellinstraat. Daar werkt het team van Finum onder één dak samen met de collega’s van Confidex. “Onze teams vullen elkaar goed aan. Samen maken we het verschil met onze deskundige werkwijze, persoonlijke aanpak en gericht financieel advies. Samen sterk in cijfers en onder één dak”, zegt Brian Vintioen, vennoot bij Finum.

Boekhouding, accountancy, bedrijfsbeheer

De activiteiten zijn nu gebundeld onder de naam Finum, maar beide kantoren worden wel fysiek behouden. In Schilde behartigen nog steeds de dezelfde mensen uw dossier. U kan er terecht voor boekhouding en accountancy, bijstand familiale ondernemingen, een extern adviesorgaan of onafhankelijk bestuurder. Altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek op beide locaties.

Neem contact op met Finum accountants of spring virtueel even binnen